banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

Thermografie

Thermografisch onderzoek maakt hotspots in uw installatie zichtbaar. Hotspots zijn indicaties van (naderende) problemen, veroorzaakt door defecte bedrading, verbindingen of geleidingen, waardoor uw bedrijfscontinuïteit in gevaar komt.

Inspectie met thermografie biedt veel (aanvullende) mogelijkheden en is dan ook vaak van toegevoegde waarde op de door ons aangeboden inspecties. In veel gevallen volstaan een visuele inspectie of een gebruikelijke meting niet om duidelijkheid te verschaffen. Daarom maken wij ook gebruik van thermografie; een meetmethode waarmee ongewenste temperatuurontwikkelingen aan het licht komen. Het is een technologie die van grote toegevoegde waarde is voor onze inspecties. Door middel van een infraroodcamera constateren we bijvoorbeeld of elektrische componenten meer dan normaal warmte produceren. Die constatering is met traditionele metingen vaak niet goed te maken.

Thermografische opnamen tonen een mogelijk risico tijdig aan, nog voordat er sprake is van een gevaarlijke situatie of zelfs van uitval van machines.

Referenties Thermografie

Neem gerust contact met ons op
We helpen je graag

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden accepteer de Privacyverklaring

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.