Nieuws

Nieuws RoDaVaL

  • Wist u dat wij erkend SBB leerbedrijf zijn en binnenkort onze eerste stagiaire mogen verwelkomen?

   Wat betekent het een erkend SBB leerbedrijf te zijn?

   “De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen ze de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een voorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap”

  • Op 2 januari 2019 is RoDaVaL B.V. overgenomen door Peter Raaijman en zijn vrouw Ellen. Peter is jaren werkzaam geweest bij RoDaVaL B.V. en zet het bedrijf samen met de ervaren werknemers met veel energie voort. Door de overname heeft er een adreswijziging plaatsgevonden.  Zo is ons adres gewijzigd naar de Nijverheidsweg 12, 7005 BJ te Doetinchem.
  • We zijn gebruik gaan maken van een digitale omgeving voor de gemeten arbeidsmiddelen van u bedrijf. Met de komst van Centix hebben we een betrouwbare stap vooruit gezet waarmee we onze klanten professioneel van dienst kunnen zijn. Centix heeft de oplossing gebracht voor de opslag van gegevens van de inspectie en het beheer van materieel, gereedschap en installaties. Als klant kunt u met een persoonlijke inlogcode zelf alle gegevens inzien. Ook kunt u de keuringscertificaten eenvoudig in PDF downloaden en opslaan in u digitale archief. Zo is het voor u inzichtelijk welke werkzaamheden wij voor u uit hebben gevoerd.
  • Wist u dat wij Bio vakantieoord aan de Wekeromseweg 8 te Arnhem sponsoren.
 • Wist u dat wij Stichting Ronald MC Donald Huis aan de Heijenoordseweg 5 te Arnhem voor 100 % sponsoren.