banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

Keuring arbeidsmiddelen in Groenlo

Wilt u een keuring van uw arbeidsmiddelen? Rodaval is gespecialiseerd in het keuren van arbeidsmiddelen volgens de NEN 3140 norm. Wij zijn actief in de omgeving van Groenlo en komen graag langs om een keuring op locatie uit te voeren.

NEN 3140 norm
Als werkgever wilt u graag dat uw werknemers veilig kunnen werken met arbeidsmiddelen. De NEN 3140 norm bevat alle eisen rondom elektrische installaties en apparatuur. De NEN 3140 is een richtlijn, waarop arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd moeten worden. Hoe beter u volgens de NEN 3140 norm werkt, hoe beter dit uitpakt voor u en uw werknemers. Om uw personeel veilig te laten werken met arbeidsmiddelen, zorgt u dat u de NEN 3140 goed naleeft om uw werknemers te garanderen van een veilige werkomgeving.

Wanneer moeten arbeidsmiddelen gekeurd worden?
Arbeidsmiddelen moeten volgens wettelijke voorschriften met regelmaat gecontroleerd en getest worden. Voor het keuren zijn diverse factoren van belang. Zo zijn leeftijd, kwaliteit, het aantal personen dat gebruik maakt van de arbeidsmiddelen al van invloed op de staat van de arbeidsmiddelen in kwestie. Rodaval kan aan de hand van deze punten al een algemene schatting maken van de keuring. Onze specialisten nemen graag dit werk voor u uit handen. 

Onze aanpak
De keuring wordt aan de hand van een controlelijst uitgevoerd door een gecertificeerde specialist. Na de keuring ontvangt u de complete administratie en keuringsresultaten van uw arbeidsmiddelen online. Deze zijn in te zien in onze online applicatie Gereedschapsbeheer CENTIX. In het certificaat staan alle punten waarop uw arbeidsmiddelen gecontroleerd zijn. Hiermee kunt u aantonen dat uw arbeidsmiddelen gecontroleerd en goedgekeurd zijn volgens de NEN 3140 norm.

Wilt u meer weten over het keuren van arbeidsmiddelen of over de NEN 3140 norm? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@rodaval.nl of te bellen naar +31 6 30900321.

spanning

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.