banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

Keuring elektrisch gereedschap in Apeldoorn

Jaarlijks moet u uw elektrische gereedschap NEN 3140 laten keuren. Ons Rodaval team doet dit graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van elektrische gereedschappen in de omgeving van Apeldoorn. Ook geven wij advies over aanschaf en onderhoud en voeren we reparaties uit aan uw elektrisch gereedschap. We doen keuringen in onder andere de bouw, (zorg) instellingen en het onderwijs

NEN 3140
De NEN 3140 norm garandeert dat u veilige elektrische gereedschappen beschikbaar stelt voor uw werknemers. U wilt toch ook dat uw werknemers met veilige en goedgekeurde arbeidsmiddelen kunnen werken? Volgens de Nederlandse wet moeten elektrische gereedschappen veilig zijn en de NEN 3140 norm biedt u deze garantie. Hoe beter u volgens de richtlijnen werkt, des te beter dit voor u en uw bedrijf uitpakt. Als u dit bijhoudt kunt u uw werknemers garanderen van veilig gereedschap en omgeving.

Tijd om uw elektrisch gereedschap te laten keuren?
Bij het gebruik van elektrisch gereedschap hebben een aantal factoren invloed op de staat van het materiaal:

  • de leeftijd
  • de kwaliteit
  • de omgeving waarin gewerkt wordt
  • het aantal personen dat gebruik maakt van de gereedschappen

Hierdoor slijt het ene materiaal sneller dan het andere. Volgens wettelijke bepalingen moeten uw elektrische gereedschappen jaarlijks ge├»nspecteerd en gekeurd worden. De specialisten van Rodaval nemen graag uw werk uit handen. Uiteraard kunnen wij op afspraak langskomen voor een keuring op locatie. 

Onze strategie
De keuring bevat onder andere een visuele inspectie van de staat waarin de gereedschappen verkeren. U ontvangt achteraf een onlinedocument met daarin het keuringsrapport en de gehele administratie. Ook eventuele tekortkomingen staan hierin gedocumenteerd. Met bewijs van dit document kunt u laten zien dat uw elektrische gereedschappen gecontroleerd en NEN 3140 goedgekeurd zijn.

Wilt u ook uw elektrische gereedschappen laten controleren door een van onze gecertificeerde inspecteurs? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak door te mailen naar info@rodaval.nl of bel naar +31 6 30900321.

check

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.