banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 3140 keuring in Doetinchem

Rodoval is gespecialiseerd in NEN 3140 keuringen in Doetinchem en omgeving. De focus ligt nadrukkelijk op keuringen van alle laagspanning installaties met een wisselspanning tot 1000 volt, zoals elektrische installaties en elektrisch gereedschap, volgens de NEN 3140 norm. Daarnaast biedt Rodaval nog meer aan. Zo kan Rodaval ook reparaties uitvoeren op elektrische installaties en advies geven over de aanschaf van elektrische installaties en gereedschappen.

NEN 3140 keuringen Doetinchem
De NEN 3140 is een norm die alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Dit is van toepassing op alle elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning. Wanneer u alles volgens de NEN 3140 doet, kunt u op de best mogelijke manier de regelgeving naleven. Rodaval kan dit allemaal voor u uit handen nemen en uw zorgen ontnemen.

Wanneer moet ik elektrische installaties en elektrisch gereedschap keuren?
Dit hangt af van meerdere factoren. De leeftijd en kwaliteit van de installatie, hoeveel personen de installatie gebruiken en de omgeving. Het kan ook per verzekering verschillen hoe vaak elektrische installaties en elektrisch gereedschap gekeurd moeten worden. Aan de hand van deze punten kunnen wij een inschatting maken en kunnen wij alles voor u in gang zetten.

Hoe gaan wij te werk
Inventariseren, registreren en inspecteren, dat is onze werkwijze. Naderhand ontvangt u een document met de totale keuring van uw arbeidsmiddelen. Hierdoor kunt u de NEN 3140 certificering van uw bedrijf aantonen. Daarbij kunt u natuurlijk ook bewijzen dat u veilige arbeidsmiddelen beschikbaar stelt voor uw werknemers.

Rodaval neemt graag uw zorg uit handen als het gaat om de keuring van elektrische installaties en keuring van elektrisch gereedschap in Doetinchem en omgeving. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of bekijk welke bedrijven u voor gingen en hun installaties ook lieten keuren door ons.

check

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.