banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

Ladders keuren in Almere

Is het tijd om uw ladders te laten keuren? Rodaval doet het voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het keuren van arbeidsmiddelen en doen inspecties van onder andere ladders, trappen, en rolsteigers in Almere en omgeving. Ook kunnen we u adviseren over de aanschaf of vervanging van ladders, trappen of rolsteigers.

NEN 2484
De NEN 2484 norm is een visuele inspectie voor ladders en trappen aan de hand van een controlelijst. Dit kan voor elke sector zijn. Als u de NEN 2484 goed naleeft, biedt u uw werknemers deugdelijk en veilig materiaal aan en creëert u tevens een veilige werkomgeving. Zekerheid is immers een stukje voldoening. Rodaval neemt graag uw zorgen uit handen.

Wanneer moet u ladders laten keuren?
Veiligheid is erg belangrijk. Trappen, ladders en rolsteigers worden risicovolle arbeidsmiddelen wanneer ze verkeerd gebruikt worden of wanneer er materiele defecten (o.a. vervorming of scheuren) optreden. Wij adviseren om jaarlijks uw trappen NEN 2484 te laten keuren. Onder andere leeftijd, kwaliteit, door hoeveel personen het wordt gebruikt en de omgeving hebben  invloed op de staat uw trap, ladder of rolsteiger. Wij kunnen een inschatting maken aan de hand van deze punten. Vervolgens kunnen wij een afspraak maken voor een keuring aan de hand van een controlelijst. 

Hoe gaan wij te werk?
Wij inventariseren, doen de administratie en regelen de certificering van u. Na de inspectie ontvangt u een online rapportage met de de checklist waarop uw ladders, trappen en/of rolsteigers gecontroleerd zijn. Hiermee kunt u de NEN 2484 certificering van uw bedrijf aantonen. Daarnaast ontvangt u per arbeidsmiddel een keuringssticker met eigen “ID-nummer”.

Rodaval is een gespecialiseerd bedrijf omtrent het keuren ladders, trappen en rolsteigers in Almere en regio. Heeft u vragen en/of opmerkingen? U kunt te allen tijde contact met ons op nemen voor het maken van een afspraak. Het specialistische team van Rodaval helpt u graag verder en geeft antwoord op uw vragen.

 

RODAVAL 063

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.