banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

Ladders keuren in Zutphen

Ladders zijn risicovolle arbeidsmiddelen wanneer er defecten optreden. Daarom is het tijdig keuren van ladders zeer belangrijk. Bij Rodaval zijn we gecertificeerd en gespecialiseerd in het keuren van ladders, maar ook van rolsteigers en trappen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies over het onderhoud en vertellen we u graag waar u op moet letten bij het aanschaffen van veilige ladders.

NEN 2484 Veiligheidsnorm
Ladders worden in diverse branches gebruikt. Om veilig gebruik voor werknemers te garanderen, bestaat de NEN 2484 veiligheidsnorm. Jaarlijks moeten ladders gekeurd worden om aan deze 2484 norm te voldoen. Bij verkeerd gebruik kunnen er vervorming of scheuren optreden. Deze kunnen ervoor zorgen dat het materiaal niet langer veilig te gebruiken is, waardoor de kans op een bedrijfsongeval toeneemt. Laat daarom uw ladders tijdig keuren door gespecialiseerde inspecteurs.

Keuringsrapport
Tijdens de keuring worden de ladders gecontroleerd aan de hand van een checklist. Het materiaal wordt visueel ge├»nspecteerd en getest. Na afloop van de keuring sturen we u online de keuringsrapportage toe. Hierin kunt u alle punten terugvinden waarop uw ladders zijn gecontroleerd. Ook eventuele tekortkomingen zijn hierin opgenomen. Indien de ladders aan de NEN 2484 voldoen, ontvangt u hier een keuringscertificaat voor waarmee u aan uw werknemers en de Arbo-inspectie aan kunt tonen dat u met veilig materiaal werkt. Daarnaast ontvangt u per ladder een keuringssticker met daarop een uniek "ID nummer".

Werkt u veel met ladders op de werkvloer, bent u gevestigd in Zutphen of omgeving en wilt u uw ladders laten keuren? Laat het aan de specialisten van Rodaval over. Wij verzorgen uw complete NEN 2484 keuring op locatie. Maak een afspraak door te bellen naar +31 6 30900321 of mail naar info@rodaval.nl

RODAVAL 063

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.