banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 1010 keuring Winterswijk

Op zoek naar een specialist op het gebied van NEN 1010 keuringen van laagspanning installaties in Winterswijk en omstreken? Laat het aan Rodaval over. 

NEN 1010
De NEN 1010 zijn veiligheidsbepalingen die veelal gebruikt wordt door de elektronische installatiebranche. Het is een grote norm, die minimumveiligheidseisen bevat waaraan laagspanningsinstallaties moeten voldoen. Veel verzekeraars vereisen een periodieke NEN 1010 keuring van elektrische laagspannings installaties. Door uw laagspannings installaties te laten keuren voorkomt u defecten die brand kunnen veroorzaken. Indien niet voldoende aan de NEN 1010 norm voldaan wordt kan een verzekeraar zelfs weigeren om ontstane schade te vergoeden. Onze onafhankelijke, gecertificeerde inspecteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van laagspannings installaties en nemen graag uw keuring uit handen.

Keuring van laagspannings installaties
Werkgevers zijn volgens de Arbowet verantwoordlijk voor een veilige werkomgeving. Daar hoort een periodieke keuring bij. Onder andere de omgeving waarin de laagspannings installaties gebruikt worden, de hoeveelheid werknemers dat er mee werkt en de kwaliteit hebben een invloed op de staat van de installatie. Een NEN 1010 keuring bestaat onder andere uit een visuele inspectie, metingen en beproevingen. Onze inspecteurs keuren uw materialen niet alleen, ze geven ook onafhankelijk advies over de aanschaf van nieuwe materialen. Eventueel kunnen er ook reparaties uitgevoerd worden.

Keuringsresultaten
Na afloop van de keuring ontvangt u online het keuringsrapport met daarin alle punten waarop gecontroleerd is en de eventuele gebreken. Ook ontvangt u van ons alle administratie van uw gekeurde arbeidsmiddelen. Aan de hand van deze documenten kunt u laten zien dat de desbetreffende installatie getest en gecontroleerd is en aan alle voorwaarden voldoet.

Heeft u interesse in een NEN 1010 keuring in de omgeving van Winterswijk? Wij doen dit graag voor u. U kunt ten alle tijden contact op nemen. Bekijk ook welke bedrijven u voor gingen.

5757d0a722019 14

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.