banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 3140 keuring Ede

Het wordt aanbevolen om elk jaar een NEN 3140 keuring van uw arbeidsmiddelen in te plannen. Rodaval is gespecialiseerd in het keuren van arbeidsmiddelen volgens deze NEN 3140 norm in de omgeving van Ede. Naast het keuren van arbeidsmiddelen geven wij ook advies en onderhoud van arbeidsmiddelen. 

NEN 3140
De Nederlandse wet stelt dat arbeidsmiddelen veilig moeten zijn voor werknemers. Hiervoor is de NEN 3140 norm opgesteld. Deze norm bestaat uit richtlijnen en een checklist waaraan veilige arbeidsmiddelen moeten voldoen. Door tijdig te keuren garandeert u uw werknemers dat ze met veilige middelen werken. Ook de Arbo-inspectie kijkt hiernaar, dus hoe beter u volgens de richtlijnen werkt, des te beter voor uw bedrijf. 

Arbeidsmiddelen keuren in Ede?
Bent u gevestigd in Ede en omstreken en wilt u graag uw arbeidsmiddelen NEN 3140 laten keuren? Het team van Rodaval doet dit graag voor u. Maar wanneer moet u arbeidsmiddelen laten controleren? Meerdere factoren spelen hierbij een rol. Zo heeft de omgeving van de arbeidsmiddelen al invloed op de status van de middelen. Ook de kwaliteit, hoe lang het arbeidsmiddel al in gebruik is en hoeveel personen er mee werken spelen hierbij een rol. Deze factoren worden in kaart gebracht bij aanvang van de keuring. Onze gecertificeerde inspecteurs komen graag langs voor een keuring op locatie in Ede en omstreken.

Onze NEN 3140 keuring
Tijdens de keuring worden er onder andere een visuele inspectie en testen uitgevoerd. De testuitslag van de keuring ontvangt u naderhand van ons. Deze kunt u online inzien. Ook vindt u hier de administratie rondom de keuring en de certificaten waarmee u aan kunt tonen dat uw arbeidsmiddelen aan de NEN 3140 norm voldoen. 

Wilt u ook een keuring inplannen? Neem dan contact met ons op. De experts van Rodaval vertellen u graag meer over de keuring en onze werkwijze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak met ons maken: mail naar info@rodaval.nl of te bellen naar +31 6 30900321.

elektrisch gereedschap 6

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.