banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 3140 keuring Zwolle

NEN 3140 keuring van uw elektrische installaties uit laten voeren in de omgeving van Zwolle? Rodaval regelt het voor u! Garandeer uw werknemers van veilige materialen en een veilige werk omgeving door de elektrische installaties NEN 3140 te laten keuren.

NEN 3140
NEN 3140 gecertificeerde elektrische installaties laten uw werknemers op een veilige manier hun werk verrichten. Deze norm bevat alle belangrijke eisen voor elektrische laagspanningsinstallaties. Alle elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning moeten aan de NEN 3140 norm voldoen. Wanneer u de NEN 3140 goed doorzet hoe beter dit werkt voor werkgevers en werknemers. 

Wanneer moet u elektrische installaties laten keuren?
Volgens de wettelijke richtlijnen moet elektrisch gereedschap jaarlijks getest worden door gecertificeerde personen. Leeftijd, kwaliteit, het aantal personen er gebruik maakt en tevens de ruimte waarin de machines staan hebben al invloed op de staat van de elektrische installaties. Aan de hand van deze factoren kunnen wij een globale schatting van de keuring maken. Wij keuren op locatie in de omgeving van Zwolle. Rodaval heeft specialisten in huis die dit werk graag voor u uit handen nemen.

Onze werkwijze
Tijdens een keuring worden de omstandigheden waarin de elektrische installatie gebruikt wordt meegenomen. Aan de hand van een checklist worden de installaties zorgvuldig gecontroleerd op de NEN 3140 norm. Na afloop van de keuring ontvangt u een online document van Rodaval, met daarop alle aspecten waarop uw elektrische installaties gecheckt zijn. Doormiddel van dit document kunt u aantonen dat uw installaties gecheckt en goedgekeurd zijn en aan de NEN 3140 norm voldoen.

Wilt u meer weten over het keuren van elektrische installaties of over de NEN 3140 norm? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak met ons maken: mail naar info@rodaval.nl of bel +31 6 30900321.

check

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.