banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 3140 keuring Alkmaar

De aanbeveling is om ieder jaar een NEN 3140 keuring van al uw arbeidsmiddelen op tijd in te plannen. Rodaval is gespecialiseerd in het keuren van alle arbeidsmiddelen die betrekking hebben tot de zogeheten NEN 3140 norm, in de omgeving van Alkmaar. Rodaval doet dit onder meer in scholen en (zorg)instellingen. Bovendien voorzien wij u ook graag van advies en in het onderhoud van deze arbeidsmiddelen.

NEN 3140 keuring

Ten aanzien van de Nederlandse wet, is het van belang dat arbeidsmiddelen veilig moeten zijn voor uw werknemers. De NEN 3140 norm is hiervoor opgesteld. Deze NEN 3140 norm splitst zich op in richtlijnen en een checklist waaraan veilige arbeidsmiddelen moeten voldoen. U garandeert uw werknemers dat ze werken met veilige middelen door tijdig uw arbeidsmiddelen te laten controleren. Tevens wordt hier door de Arbo-inspectie ook naar gekeken. Door uw arbeidsmiddelen te laten keuren volgens de NEN 3140 norm kunt u direct aantonen dat u volgens de richtlijnen werkt, wat veelbelovend is voor uw bedrijf.

Arbeidsmiddelen keuren in Alkmaar

Wilt u graag uw zorghulpmiddel of arbeidsmiddelen NEN 3140 laten keuren en bent u gevestigd in de omgeving van Alkmaar of Alkmaar zelf? Het team van Rodaval komt graag voor u in actie. Onze gecertificeerde inspecteurs komen graag bij u langs om uw arbeidsmiddelen te keuren in Alkmaar en omstreken, om samen met u in kaart te brengen wanneer u uw arbeidsmiddelen moet laten keuren. Dit is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het arbeidsmiddel, de werkomgeving, hoe lang het in gebruik is en hoeveel personen er mee werken. Al deze factoren spelen hierbij een rol en worden in kaart gebracht bij aanvang van de keuring.

Rodaval NEN 3140 keuring

Onze gecertificeerde inspecteurs zullen bij u op locatie visuele inspecties en testen uitvoeren volgens de NEN 3140 norm. Waarbij voor verzorgingstehuizen een speciale veiligheidskeuring voor de bedden wordt uitgevoerd, waarna de bedden worden voorzien van de NEN-EN-IEC-60601-2-52 code. De testuitslag van de keuring ontvangt u naderhand. U kunt de testresultaten online inzien op uw Rodaval account, evenals de registratie van de keuringen en de certificaten, waarmee u aan kunt tonen dat uw arbeidsmiddelen aan de huidige NEN 3140 norm voldoen.

Wilt u graag een keuring inplannen? Dan kunt u contact opnemen met ons. De experts van Rodaval vertellen u graag alles over de keuring en werkwijze. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om direct een afspraak met ons te maken. U kunt ons bereiken via de mail: info@rodaval.nl, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen met ons door te bellen naar +31 6 30900321.

images

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.