banner
Keuringen elektrisch gereedschap
Keuringen valbeveiliging
Keuringen draagbaar klimmateriaal
inspecties van laagspanningsinstallaties

NEN 1010 keuring in Zevenaar

Rodaval is specialist in het NEN 1010 keuren van elektrische installaties en overige elektrische apparaten in Zevenaar en omgeving. De focus ligt vooral op het keuren van laagspanning installaties met een wisselspanning tot 1000 volt. Daarnaast voert Rodaval reparaties uit op elektrische installaties en geeft advies over de aanschaf van elektrische gereedschappen en elektrische installaties.

NEN 1010
Brand wordt vaak veroorzaakt door een defect aan een elektrische installatie. Daarom eisen de meeste verzekeraars een periodieke NEN 1010 inspectie. De NEN 1010 zijn een aantal veiligheidsbepalingen, gebruikt door de elektronische installatiebranche. Het is een complexe norm, maar de NEN1010 omvat minimumveiligheidseisen waaraan laagspanningsinstallaties moeten voldoen. Rodaval kan de inspectie voor u uit handen nemen.

Wanneer moet ik elektrische laagspanning installaties laten keuren?
Dat hangt ervan af. Hierbij spelen meerdere factoren een rol. Leeftijd en kwaliteit van de installatie, hoeveel personen de bewuste installatie gebruiken en de omgeving. Aan de hand van deze punten kunnen wij een globale inschatting maken en kunnen wij alles voor u in gang zetten. Ook kan het per verzekeraar verschillen hoe vaak een inspectie uitgevoerd moet worden. 

Hoe gaan wij te werk
Een keuring bestaat uit metingen, beproevingen en een visuele inspectie. Naderhand ontvangt u een document met de totale keuring van uw arbeidsmiddelen. Hierdoor kunt u certificering van uw bedrijf aantonen. Daarbij kunt u natuurlijk ook bewijzen dat u veilige arbeidsmiddelen beschikbaar stelt voor uw werknemers.

Rodaval regelt graag uw NEN 1010 keuring. Wij keuren uw elektrische installaties en elektrische gereedschappen in Zevenaar en omgeving. Bent u ge├»nteresseerd of heeft u vragen en of opmerkingen, schroom niet om contact op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder. 

images

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.